fredag 5 februari 2010
12 stycken
5 dl vetemjöl eller grahamsmjöl
1 tsk salt
2-2½ dl mjölk
1 msk olja
Arbeta ihop vetemjöl, salt, mjölk och olja till en smidig deg.
Dela i 12 delar.
Kavla ut varje del så tunt som möjligt på mjölad arbetsbänk.
Grädda bröden i en torr stekpanna 3½- 4 min.
Vänd efter 1-2 min.
Linda in bröden undan för undan i en ren kökshandduk.
Bröden är godast nygräddade.
5 dl vetemjöl eller grahamsmjöl
1 tsk salt
2-2½ dl mjölk
1 msk olja
Arbeta ihop vetemjöl, salt, mjölk och olja till en smidig deg.
Dela i 12 delar.
Kavla ut varje del så tunt som möjligt på mjölad arbetsbänk.
Grädda bröden i en torr stekpanna 3½- 4 min.
Vänd efter 1-2 min.
Linda in bröden undan för undan i en ren kökshandduk.
Bröden är godast nygräddade.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
0 kommentarer:
Skicka en kommentar